Започнете ликвидирането на наднорменото тегло с капките Хепавитал

Наднорменото тегло ще започне да пада само след прочистване на черния дроб с капките Хепавитал

хепавитал

Преди година страдах от високо кръвно налягане и наднормено тегло. Поради тази причина имах и други здравословни проблеми. Ходих на фитнес и пиех лекарства за кръвното и за отслабване.

Кръвното горе-долу го оправих, защото все пак съм млад и нямам фамилна анамнеза, както казаха докторите. Но проблем ми остана теглото, което по никакъв начин не искаше да падне поне малко. Всякакви химии бях пробвал, но ефекта от всички беше лош. Вместо да отслабвам, аз пълнеех и се влошавах . Бях си направил множество изследвания, за да може да се разбере как да се справя с проблема който имам. Всички лекари казваха едно и също – нищо ти няма, много ядеш. Изписваха ми всякакви лекарства – евтини, скъпи, но пак същото положение. Стабилизирах се за малко и отново се започваше.

Един ден попаднах на статия за продукт, създаден изцяло от природата – без никакви химии в него – само природни продукти. Под природни продукти имам предвид билки. Става въпрос за капките Хепавитал. Те са за прочистване на черен дроб и жлъчка. Аз използвах общо три опаковки. Трите опаковки Хепавитал ги пих три месеца, защото всяка една от тях е за един месец. Билките подействаха още след края на втората опаковка. Започвах да се чувствам все по-добре. Проблемите ми намаляха, а здравето ми се подобряваше. Не можех да повярвам, че Хепавитал наистина ми помагаше, но беше факт.

Сега бих препоръчал на всеки един човек, който има здравословен проблем, да ги пробва! Гарантирам, че ще има ефект.

Теодор Петканов от Варна

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.