За добра работа на дебелото черво – прочистване с капките Хепавитал

За добра работа на дебелото черво може спокойно да ползвате капките Хепавитал – казвам го от опит. Такова разхлабване с никой друг препарат не съм постигала

дебелото черво

Дебелото черво може да бъде разхлабено по много начини. Но, най-добре е да ползвате билки. Аз се уверих в това, след като започнах да правя прочистване на черния дроб с препарата Хепавитал. Не съм очаквала този билков еликсир да има такъв ефект.

Капките Хепавитал по принцип са за черния дроб. Но, по някакъв начин оказват добро влияние и на дебелото черво. Или по-скоро – при състояние на запек. Ако имате запечен стомах – направете добро и на вашите черва, и на черния дроб, като ползвате билковите капки Хепавитал. С тяхна помощ ще почувствате такова дълговременно облекчение, каквото не сте чувствали никога до този момент. Важно е да се знае, че това облекчение продължава много след като се престане да се взима препарата Хепавитал. Аз спях да ползвам капките Хепавитал преди 8 месеца, но все още ходя редовно (по веднъж на ден) до тоалетната по голяма нужда.

За прочистване на дебелото черво е много важно постоянството. А трите месеца прочистване с капките Хепавитал са точно това – постоянство и създаване на режим. Затова не отлагайте и направете добро за своето здраве. Аз, например, съм планувала прочистване с капките Хепавитал в началото на есента.

Симона Димитрова от Варна

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.