Трудно е да преодолееш единствено собствения си мързел!

Когато се замислих колко нехайно се отнасям към здравето си, си дадох сметка, че съм заслужил всичките си болежки

хепавитал
Не е трудно да бъдем грижовни към здравето си. Трудно е да започнем, трудно е да си дадем ясна сметка защо трябва да го направим. Аз много пъти съм си казвал: Ето, сега ще започна да се грижа повече за здравето си, ще ям по-малко боклуци, няма пия алкохол, ще играя футбол през уикенда, и все едни такива, подобни… Не се сетих за всичко това, докато не пострадах сериозно със здравето. Ама като ви казвам сериозно, значи сериозно. Толкова сериозно, че много ми се искаше да е грешна диагноза, но не беше.

И така, трябваше най-накрая да направя нещо. Лекарите в болницата направиха каквото можаха. Сега от мен зависеше да направя така че да запазя постигнатото.

И аз започнах. Стъпка по стъпка, едно по едно. Две години минаха оттогава. Сега съм много по-добре. Най-доволен съм от билковите капки Хепавитал, които имат невероятна сила. Много са добри и изчистиха от мен толкова шлака и какво ли не, колкото не съм си представял, че може да има в мен. Продължавам да взимам капките Хепавитал, за да прочиствам черния дроб и жлъчката си и продължавам да се грижа за здравето си, защото знам, че и най-малката грижа ще ми се отплати многократно.

Миланов от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.