С капките Хепавитал работата на черния дроб се подобрява поне няколко пъти

За работата на черния дроб е много важно той да е прочистен. Да бъде свободен от всякакви мазни образувания, както и да се прави почистване на жлъчката

работата на черния дроб

Работата на черния дроб е да се справя с прочистването на кръвта, за да може тя да се движи свободно и да се гарантира снабдяването на организма с нужните хранителни вещества. Тази работа на черния дроб го превръща в нещо като пречиствателна станция за нашия организъм. Ето защо, за да е всичко както трябва, черния дроб трябва да работи добре.

Аз ползвам капките Хепавитал едва от година, но не спирам да се учудвам колко добре се чувствам и как добре ми се отразяват тези капки. За мен има значение, защото преди известно време прекарах много тежко заболяване, което практически ме обездвижи за дълго време. Това обездвижване се отрази доста неприятно на сялото ми тяло. И излишните килограми са само една част от проблемите, които дойдоха след това.

Много време ми беше необходимо, докато изобщо започна да правя каквото и да било. Много време трябваше да се убеждавам, че това го правя за мое собствено добро. Трудно ми беше, но изобщо не съжалявам вече, защото резултатите са много добри. И не на последно място – аз се чувствам супер!

Таня Петкова от Варна

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.