С капките Хепавитал направих отлично прочистване на черния дроб

За прочистване на черния дроб ползвах капките Хепавитал. Много съм доволен, че открих този чудесен билков продукт за здравето на черния дроб

прочистване на черния дроб

Прочистване на черния дроб и още много плюсове за здравето имам след като ползвах капките Хепавитал. В началото не очаквах такива резултати. Аз винаги съм бил малко по-резервиран към билките, но едва наскоро открих колко полезни може да са те. И това, при положение, че са подходящи за заболяването, което имате.

Моят проблем с черния дроб беше заради това, че за малко време качих много килограми. Това се случи колкото заради хапчетата, които пиех, толкова и заради собствената ми лакомия. Аз имам хормоинален проблем. И заради всичко това, заради всички вреди, които затлъстяването ми нанесе, ми се наложи да отслабна.

Ползвах капките Хепавитал за прочистване на черния дроб не повече от три месеца. Ползвах ги така, както беше упоменато. И не съжалявам. Разбрах и усетих ползата им още от първия път, защото капките Хепавитал са комбинация от отлично подбрани билки за черния дроб. И аз съм много доволна, че започнах да ги ползвам. Ще продължа да се възползвам от силата на природата и да правя прочистване с капките Хепавитал, докато не почувствам че съм точно толкова добре, колкото преди да се разболея. Знам, че няма да отнеме много време на капките Хепавитал, за да се случи това.

Тодорка Карлова от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.