Реших моят алко проблем с помощта на капките Алкофитал
Аз имах алко проблем. Така го наричам, защото така свикнах, а и не става много добре ясно, че това е проблем с алкохола. Някак по-скрито е

алко проблем
Алко проблем имат много хора, ама не искат да говорят за него. То не само, че не искат да говорят за него, ами не им се ще и да го решат. За мен е направо странно да съм в тази позиция.

При повечето хора, които имат проблеми с алкохола, съществува това да не говорят за този проблем. Не знам защо. И не искат и да го решават. Аз поне извадих късмет с жена, която не ме остави и ми помогна да се справя.

Ние с нея не сме женени, но това не пречи да я наричам жена ми. Тя ми е много повече жена, отколкото може да си представите.

За да се справя с алкохола жена ми поръча капките Алкофитал. Тези капки много добре се справиха с моя алко проблем. В началото не ми се вярваше много, но стана така, че вече не пия. Взимах капки 5 или 6 месеца, с няколко почивки. Не съм пил вече от година. Значи, с времето, през което решавах моя алко проблем с помощта на капки, става година и половина, почти. Не е много време, ама не е и малко, предвид постигнатото. Важното е да не се отказвам, и да продължавам борбата.

Милко П. от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com
Добавете коментар

Вашият email не се публикува