Решението на проблема с алкохола е само с едно име – Алкофитал

Когато трябва да се реши проблема с алкохола, той трябва да се решава не толкова бързо, колкото ефективно. Отказването на алкохола е трудно нещо

проблема с алкохола

А решението да се започне решаване на проблема с алкохола – още по-трудно. Като всяко начало, много е важна вътрешната мотивация. Важно е как вие виждате себе си след година, две или три. Дали ще съм поредния пропаднал алкохолик? Това беше въпроса, който си зададох. И разбрах, че не искам да бъда. Но ми стана ясно и нещо друго – колкото и да не исках, ако не правя нищо по въпроса, неизменно ще стана такъв.

За да откажа алкохола ползвах капките Алкофитал. Само те ми помогнаха да спра да пия, за разлика от всичко друго. което бях ползвал преди това. капките Алкофитал предизвикват една непоносимост към алкохола, едно проблем но пиене. Когато се прилагат по-редовно, се постига намаляване на дозата алкохол, която се изпива. Аз, всъщност, така започнах да отказвам алкохола – по-малко пиене, по-рядко отиване в кръчмата, ден след ден.

Беше голяма борба в началото. Имаше и жертви. Имаше и дни, в които съм пил и съм се напивал, въпреки че съм бил в режим отказване. Не е лесно и никога няма да бъде лесно отказването на алкохола. Но, онова което трябва да се знае е, че има средство, което помага. Казва се Алкофитал.

Калоян Борисов

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.