Капките Алкофитал – средството, което помогна на моя съпруг да пребори проблемите с алкохола
Проблемите с алкохола, които имаше моя съпруг, ми донесоха и на мен много страдание. Аз не знаех какво да правя, как да постъпя

проблемите с алкохола
Проблемите с алкохола на моя мъж започнаха преди няколко години. За мен беше много трудно да говоря с него по този въпрос. Не знаех как да му помогна. Другото, което искам да кажа, е че той сам си даде сметка, че не върви надобре. И докато в началото беше просто пиене на алкохол, после дойдоха и проблемите с алкохола. Проблемите, следствие от алкохола.

Аз се радвам, че проблемът при него не е прогресирал. Радвам се, че сам си даде сметка колко по-добре ще е за него, и за нас, да спре навреме. То, точно време за това няма, но все пак.

На него много му помогнаха капките Алкофитал. Билковите капки той си ги поръча, той започна да си ги взима сам. И сам да се ограничава след това. Капките Алкофитал му помогнаха много. Аз не знам дали и ма други средства за отказване на алкохола, но като се има предвид, че те се справиха с проблемите с алкохола на моят съпруг, съм много доволна. Препоръчвам ги на всеки, който има подобни проблеми – с алкохола! Дано моята информация помогне на повече хора.

Миряна Симова от Варна

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com
Добавете коментар

Вашият email не се публикува