Проблемите ме направиха слаб и зависим от алкохола

Проблемите, които ми се струпаха отведнъж ме направиха слаб и зависим от алкохола. Сега се боря с алкохолната зависимост с капките Алкофитал

проблемите
Проблемите ме направиха слаб и зависим от алкохола

Проблемите могат да ти провалят живота, ако си слаб! Затова пиша това писмо – не бъдете слаби! Не бъдете като мен! Аз позволих на няколко трудности да ме съборят, и дълго време не можех да стана. Не можех да продължа по моя си път. Добре че беше жена ми, която не ме изостави. Тя ми намери средство за отказване на алкохола. Казва се Алкофитал.

Капките Алкофитал ги пих всичко на всичко 5 месеца, без да прекъсвам. Аз имах много тежък проблем с алкохола. Направо се чудя как успях да се оправя. Сега са минали осем месеца без да съм прекалявал с алкохола. Пил съм малко, от време на време. На разби събирания, и така нататък. Но не съм се оливал, както преди. Даже напротив – по-малко от жената пих.

Така става горе-долу година, откак съм в правия път. Много съм доволен, че успявам да се справя. Не позволих на проблемите да ме довършат. Но, пак беше страшно, че загубих толкова време да се занимавам с глупости и да се държа като някой абсолютен идиот.

Надявам се това никога да не се повтори. Никога да не съм зависим от алкохола. Но, дори и да сгреша, знам, че капките Алкофитал ще ми помогнат.!

Н.Велчев

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.