Паниката не просто ме атакуваше – тя стана част от моя живот
Паниката дълго време беше част от моя живот. Беше ми трудно дори да излизам на места, на които има много хора, които не мога да огледам добре

паниката
Паниката е ужасно усещане. Усещане, което си мислиш, че можеш да контролираш, но всъщност то контролира теб. Много дълго време си мислех, че паниката е само временно усещане. Но, както се случваха, тя беше дошла, за да остане. Хубаво е, че успях да намеря начин да се измъкна от нейното влияние.

Капките Стресовитал ми помогнаха много, при моето състояние на паника. Става въпрос за това, че имаше моменти, в които изпитвах почти парализиращ страх и ужас от тълпи. До такава степен, че не смеех да отида на кино, концерт, театър – все неща, които преди си позволявах свободно. Дори по улицата не можех да вървя спокойно, ако имаше много хора, които не можех да огледам добре.

Честно да си кажа – не знам откъде се появи това усещане. Все едно не бях аз. Все едно някой ме беше подменил.

Капките Стресовитал ми подействаха много добре, и ми помогнаха да се справя с паниката. те постепенно ме успокоиха. Започнах да изпитвам по-малко страх, когато съм навън. Станах спокойна и някак придобих увереност.

Препоръчвам капките Стресовитал на всеки, който се чувства застрашен не само от паниката, а и от всякакви безпокойства изобщо.

Гергина Христова от София

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com
Добавете коментар

Вашият email не се публикува