Проблеми с нервната система и неврози- мит или реалност?

Category: Психология 0 0

Нервната система, и съпътстващите я заболявания, като неврози, често са обект на дискусии от страна на специалистите

nervnata-sistema


Нервната система играе важна, ако не и водеща роля във функционирането на организма. Тя е отговорна за работата на всички органи и системи. Това включва дори и едно обикновено сърцебиене и завършва с растежа на косата и ноктите. Разбира се, ролята на всички други вътрешни органи не може да се подценява. Но не забравяйте, че без нервната система вашето собствено тяло няма да функционира. Нашата нервна система е един вид свързващо звено и предава импулсите към мозъка.

Но, за съжаление, нервната система под влиянието на неблагоприятните фактори, може и да не успее да работи. Лекарите често са изправени пред предизвикателство, тъй като нервните разстройства доста трудно се диагностицират. От изложеното по-горе лесно може да се стигне до заключението, че нервната система неизбежно ще доведе до неизправност във всички други вътрешни органи. Освен това, тези заболявания могат да бъдат много различни.

Днес животът ни е пълен с изненади – както приятни, така и не особено приятни. Накратко, нервната система трябва да се справя с доста предизвикателства – постоянен емоционален стрес и синдром на хроничната умора. Затова не е чудно, че днес много хора се оплакват от „разбити нерви.“

В тази връзка няма как да не кажем, че проблемите с нервната система са съвсем реални и изискват много внимание и грижа при решаването. Няма митове, що се касае до заболявания на нашата нервна система. Водещи за изцелението на хората, както и за неговото оздравяване са именно емоциите. Ето защо е добре да се внимава и да се пазят нервите колкото се може по-здрави.

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

www.stresovital.com

Related Articles

Add Comment