Най-дебелият човек в света отслабна с 305кг

Бившият пощальон Пол Мейсън още преди няколко години тежеше 445кг. Той беше най-дебелият и най-нещастният човек в света. Той ядеше, като по думите му се 3234опитваше по този начин „да избяга от реалноста“. За Пол дори заснеха документален филм, където показаха огромния 50 годишен мъж, лежащ неподвижно в леглото си седем дни в седмицата. Той вече не можеше да се движи. Второто му желание беше да си намери помощничка, която да му помага за домакинската работа.

Точно този филм  е видяла 40-годишната Ребека Маунтин от Масачузетс. Тя му писала, а той отговорил. След това те поговорили по скайп и разговорът продължил повече от четири часа. И се повторил на следващия ден. Постепено приятелският разговор прераснал в силни чувстна- Тогава Пол разбрал, че 654животът може да бъде прекрасен и има неща по-приятни от храненето.

До съдбоносната среща на живо британецът приемал по 20 000 калории дневно, което е десет пъти повече от необходимата доза на човека. Но дългите разговори с любимата го накарали да се замисли за отслабване. През есента на 2014г той тежал с 300 кг по-малко. След ударното отслабване разтегнатата кожа останала да виси. Така той се решил на операция за премахване на остатъците кожа. Съвсем наскоро Мейсън бел опериран безплатно в ню-йоркската болница Lenox Hill. Операцията е минала добре, като от Пол са изрязани 21кг кожа. Четири седмици лекарите ще наблюдават състоянието му. В момента Пол тежи малко над 140кг, но той не смята да спира и иска да отслабне още.

 

 

 

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.