Лошо е да си зависим от алкохола човек

Зависим от алкохола човек – това означава, че за нищо друго не може да мислиш, нищо друго не си в състояние да правиш и всичко ти е подчинено на алкохола

зависим от алкохола човек

Зависим от алкохола човек може да бъде всеки. Вчера бях аз, днес може да си ти, утре някой друг. Никой не е застрахован. Зависим от алкохола човек се става лесно. Трудно е да се откаже алкохола. Трудно е да се спре да се пие.

Поне на мен ми беше много трудно, докато не започнах да взимам капките Алкофитал. Капките Алкофитал са най-доброто средство за отказване на алкохола. С тяхна помощ се предизвиква непоносимост към алкохола – нещо много важно и необходимо за всеки зависим от алкохола човек. Освен това, специално при мен капките Алкофитал имаха леко успокояващ ефект. Помагаха ми дори да спя понякога по-добре.

Капките Алкофитал ги взимах всичко на всичко три месеца, с малки почивки. За това време успях да си изградя някакви навици и да мога сама да се въздържам. Много съм бил загубен, защото е можело да започна да ги пия по-рано тези капки. А аз се опъвах. Все едно ми харесваше да бъда зависим от алкохола човек.

Важното сега е, че вече съм по-добре. Не пия от една година. Нито капка, нито чашка – нищо! Държа фронта – да видим докога…

Васил Петков от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.