Капките Хепавитал са моят начин да изглеждам добре

Възвърнах самочувствието си след прочистване на черния дроб с капките Хепавитал

slaba
Капките Хепавитал са моят начин да изглеждам добре

Здравейте, казвам се Валя. Много мразя тази черта на хората да винят обстоятелствата, вместо да потърсят проблема в себе си.

Преди година и аз бях така. Беше ми по-лесно да търся проблема в околните, но не и в мен. Бях с наднормено тегло. Това започна още в тинейджърските ми години. Бях обект на подигравки, които сринаха самочувствието ми. Не знаех какво да направя. Мъчех себе си, а и организма ми с изморителни диети, от които ефект нямаше. След това започнах да мисля, че може би съм си такава и такава трябва да бъда, но започнаха да се появяват и други симптоми. Здравето ми се влошаваше. Бях опитала какви ли не медикаменти, които може би, допълнително допринесоха за това да се чувствам зле . Съседката до нас имаше някакви здравословни проблеми и само разправяше как капките Хепавитал й били помогнали. Разрових се из нета, разучих нещата и си го поръчах. Започнах да го приемам и очаквах ефектът да е мигновен, но той се появи след известно време. Започнах да свалям , но най – важното беше, че и се чувствах по – добре. Просто самото излъчване ми се промени. Дори днес, когато нямам вече такива проблеми, продължавам да взимам капките Хепавитал периодично.

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.