Капките Хепавитал – отлично решение за болната жлъчка

Капките Хепавитал са отлично решение за болната жлъчка. Взимах този билков продукт в продължение на няколко месеца, и вече съм много добре

болната жлъчка

Капките Хепавитал ми помогнаха да се справя с болната жлъчка. Тези билкови капки са отлично решение за всяка жена, като мен, която е над 50 години и има затлъстяване. а може да се ползват и от хора, които са успели да отслабнат, след като са били дебели. Капките Хепавитал не помагат само на болната жлъчка. Те са много добро решение за болести и на черния дроб, защото пречистват черния дроб.

След като ми се наложи да престоя в болница няколко дни, аз бях изписана оттам с диагноза „жлъчна криза“. За мен това не е ново, защото аз доста време имам проблеми с жлъчката. И не на последно място – много дълго време отлагах отслабването.

Онова, което не успях да постигна сама, беше постигнато след като започнах да употребявам капките Хепавитал. Те ми помогнаха не само за възстановяването след болната жлъчка, или по-точно – жлъчната криза. Благодарение на тези капки аз започнах да свалям килограми. Това беше непосилно за мен, преди да направя прочистването на черния дроб и жлъчката с билковия продукт.

Препоръчвам капките Хепавитал на всички хора, които искат да се възстановят, след като са лекували болната жлъчка или за прочистване на черния дроб.

Димитрина Пеева Колева от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.