Капките Хепавитал незабавно почистват черния дроб

Аз ползвах капките Хепавитал и трябва да кажа, че те незабавно почистват черния дроб

chernia-drob
разбира се, незабавно не означава, че с един прием и всичко е ок. Незабавно означава, че за трите месеца, през които аз взимах капките Хепавитал, те не само почистват черния дроб, ами се грижат за здравето по един много хубав и полезен начин.

И не на последно място – аз взимах капките Хепавитал в продължение на три месеца, както е предписано, и след тези три месеца аз наистина имах резултат от това прочистване. Това стана ясно след като си направих изследвания. Тези изследвания бяха необходими, тъй като преди две години боледувах от хепатит.

За мое щастие хепатитът ми беше вирусен, и премина сравнително леко. Тогава имаше нещо като епидемия, и много хора се разболяха, в това число и аз. Не е като хепатит С, който протича доста тежко и има понякога фатални последствия за здравето. Лекарите дори не бяха много сигурни дали имам точно хепатит, или това е някакво възпаление на черния дроб.

Разликата от тогава до сега е в това, че за тези почти две години аз пих какви ли не лекарства, но те не почистват черния дроб така, както това се случи с капките Хепавитал. Капките Хепавитал не просто почистват черния дроб, те помагат и на жлъчката, и на панкреаса, а тези неща са свързани. Много е важно да се намери точния продукт за почистване на черен дроб, защото разликата наистина е голяма – за тези три месеца аз наистина разбрах, усетих и видях какво означава човек да се чувства и да бъде наистина здрав.

Лилия Вълева от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.