Как действително отслабват във Франция – 7 факта!

Французите ядат по половин порция
Основната хитрост е в размера на порциите. Например обикновената френска закуска е багета с масло и сладко, а през почивните дни кроясани със сладко. Но нито една парижанка няма да си позволи на хранене повече от един кроасан. А ако за закуска се яде багета, то не половинка, а четвъртинка и само с една чаена лъжичка сладко. Кафе – само еспресо. Понякога чаша сок и толкова.

Французите не говорят за диети
уеуеДве години да спазваш диета не е модерно и е неудобно да се говори за това. Това значи, че имаш проблем с тялото и килограмите, ти се бориш с това, но неуспешно. Модерно е да си слаба така, че всички да си мислят, че това е дар от природата.

Французите са луди на тема зеленчуци
Плодовете и зеленчуците са базов продукт за всички средиземноморски страни – Франция, Италия, Испания, Гърция и т.н. Климатът позволява всичко да расте бързо, добре и по много. В исторически план народът се е хранел с това независимо от произхода и социалния статут. И в момента ситуацията не се е променила. Плодовете и зеленчуците по тези ширини растат добре, производителите са много, затова се правят постоянни рекламни кампании, които призовават към консумация.

Един от най-добрите продукти за отлабване в момента на пазара са билковите капки ХЕПАВИТАЛ.

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Французите ядат на обяд само салата
Или сандвич. Френският сандвич представлява – половин багета разрязана по дължина, с домати, зелена салата и студено месо – пилешко или риба. Който не е претенциозен с малко масло или сосу а който лелее за фигурата си – без.

Французите не ядат зърнени храни
Това се обяснява с климата и географията. Почти никой не ги консумира и затова се продават в много малко магазини. Някои хора дори не знаят как изглеждат. От зърнените до някъде са познати – ориз, мляна царевица, мляна пшеница, булгур и др. В северните региони консумират много картофи. И тъй като французите обичат хляб, предпочитат за гарнитура зеленчуци

Французите не отслабват по Дюкан
В края на 2010г бе публикуван отчет на комитета по санитария и хранителна безопасност за вредата и откритата опасност за здравето от диетите, предназначени за отслабване. Затова през 2011г от министерството на здравеопазването са забранили думата диета да се използва в лечебните препоръки на лекарите. Доктор Дюкан е бил изключен от колегията на докторите и е бил принуден де се пенсионира като премести дейноста си от медицинската в търговската дейност.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.