Има един доказан начин за възстановяване от алкохолната зависимост

Алкохолната зависимост може да се превърне в проблем на всеки човек. Никой не е застрахован от нея. Но, малцина са онези, които са успели да се справят

алкохолната зависимост

Алкохолната зависимост за мен беше проблеми, с който трябваше да се справям в продължение на години. Накрая, за да спра да пия алкохол за по-дълго време, и за да отбележа някакъв успех, аз започнах да взимам капките Алкофитал.

Капките Алкофитал са билков продукт, който причинява непоносимост към алкохола. За тази цел те имат някакво много силно въздействие, което се изразява по един много интересен начин. Става въпрос, че когато алкохолната зависимост е налице, и се започне да се взимат капките Алкофитал, аз специално имах позиви на гадене, а в някои случаи и съм повръщал. Това може да е неприятно на пръв поглед, но така именно се постига непоносимост към алкохола.

Капките Алкофитал създават тази непоносимост, и така се пие по-малко. Ако човек има поне малко воля, лесно може да се откаже от алкохола.

Алкохолната зависимост не може да бъде победена лесно. Нужно е време, нужно е постоянство. Но, капките Алкофитал дават всичко необходимо, за да стане човек отново независим от алкохола

Аз ползвах капките само три месеца. Оттам нататък карах на собствени усилия, инат и постоянство, и успях да се справя. Пожелавам на всеки да намери своя начин да се справи с алкохолната зависимост.

Богдан Колев от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Малки корекции в храненето и капките Хепавитал заздравиха черния ми дроб

Капките Хепавитал дадоха допълнително здраве и сили на моя черен дроб. За мен най-добре беше времето, през което ги взимах

капките Хепавитал

Капките Хепавитал са билкови капки за заздравяване и прочистване на черния дроб. Аз ползвах капките Хепавитал три месеца. И това беше най-хубавото време за мен. Колкото до това защо съм ги взимала, причината е мазен черен дроб. Омазняването на черния дроб го имам отдавна, но едва сега реших да направя нещо по-сериозно за моето здраве.

Омазняването на черния дроб и капки Хепавитал ми помогнаха да разбера, че със здравето шега не бива. Трябва да се грижим за здравето навреме, за да не се налага след това да се правят някои не особено приятни манипулации и операции.

Капките Хепавитал ми бяха препоръчани от моя близка, която работи като медицинска сестра. И, за разлика от мен, е доста по-отговорна към здравето си.

Аз останах много приятно изненадана след като ползвах капките Хепавитал за три месеца. Освен доброто прочистване, което този билков продукт ми гарантира, започнах и да спазвам някаква обикновена диета. И резултатът не закъсня. Сега хем съм по-слаба, хем се чувствам много по-добре.

И, за да се задържи този резултат, смятам да продължа да правя прочистване с капките Хепавитал, за да стана още по-здрава и слаба.

Красимира Гогова от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

За мен най-доброто отслабване дойде след капките Хепавитал

Когато става дума за отслабване, бих могла да напиша цяла книга, или поне дисертация. Какво ли не съм правила, кое ли не съм опитвала…

отслабване

Но, истинското отслабване дойде при мен след като започнах да ползвам капки Хепавитал. Много подходящ продукт, не само за черния дроб, но и за отслабване. Сигурно защото здравето на черния дроб е свързано с по-малко килограми и освобождаване на излишните мазнини.

Трябва да се знае, че по-пълните хора може да имат проблем с черния дроб, без да изпитват някаква болка. Всъщност, те наистина имат този проблем – всички хора, които имат излишни поне 5 килограма, а може и повече. И този проблем се нарича стеатоза. Заради омазняване на черния дроб аз започнах да взимам капките Хепавитал. А това омазняване го имам, защото имах излишни килограми.

Другото, което е добре да се знае е, че човек дори и да отслабне, омазняването на черния дроб не си отива толкова лесно. Нужно е още малко повече време и още малко повече усилия. Изразявам се по този начин, защото не се знае малко ли са, много ли са – зависи от човека. Това си е индивидуален процес. Аз, например започнах да отслабвам едва когато приключих с тримесечната детоксикация с капките хепавитал. Ако бях някоя, щях да кажа че тези капки не действат. А то не е така – действат, но са с натрупване, като всички ефективни природни лекарства.

Йорданка Колева от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Лекарства увредиха черния ми дроб, капките Хепавитал го стабилизираха!

Преди година и нещо се наложи да взимам много лекарства, заради едно по-сериозно състояние. То изискваше сериозна химическа намеса

лекарства

Лекарства, които взимах, трябваше да ми помогнат да се справя с тежка пневмония. След това последва малък проблем с бъбреците, заради силните антибиотици. И, разбира се – черния дроб, който също пострада от дългото лечение.

Така се оказа, че заради лекарствата, които уж трябваше да излекуват белите ми дробове, пострадаха други органи. Да, благодарение на антибиотиците аз не просто спрях да кашлям, ами започнах и да дишам по-леко. Но, това не мина без известни последствия, с които се боря сега.

За да прочистя черния дроб, аз започнах да взимам капките Хепавитал. Това са билкови капки. Те съдържат много билки, които трябва да се справят с детоксикацията на черния дроб и жлъчката. И те не просто трябва – те го правят. Тези капки са много активни и само за два месеца ми подобриха резултатите от изследванията на черния дроб. С тях се чувствам не просто добре, ами много добре. дори ги препоръчах на жена ми, за да може и тя да се възползва от тяхното отлично действие. За мен капките Хепавитал са средство, което трябва да стане задължително за ползване за всеки, който е преминал през лечение с антибиотици, без значение колко сериозно е било и колко дълго е продължило.

Милан Миланов от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Капки Стресовитал: Самотата е първата крачка към депресията

Депресията може да настъпи и когато човек не е самотен. Но, самотата често е първата крачка към депресията. И това е доказано!

депресията

Когато депресията дойде, тя не пита сам ли си или имаш верни приятели до теб. Но, случва се така, че човек нарочно я предизвиква. Както се случи с мен.

Преди около две години се разделих с един мъж, с който имахме пълноценна и много емоционална връзка. Тази връзка продължи около седем години – немалко време, през което се случиха много и различни неща. Най-вече краят беше особено драматичен – той си тръгна, защото разбрах, че от година и нещо поддържа връзка и с друга жена. Иначе можел да не си тръгва. Щял да тества връзките и с двете ни във времето – коя колко ще издържи. Честно, не знам защо ми го каза. А в началото дори отричаше, че имал нещо общо с тази жена, при положение, че бях прочела цялата им кореспонденция във фейсбук месинджъра. Не си беше направил труда дори да я изтрие, или да си смени паролата, при положение, че аз я знаех, защото той ми я беше казал! Аз знаех неговата, той знаеше моята… Ей такива неща.

И в един момент останах сама. Не защото той си тръгна, а защото аз си наложих това. И така поканих депресията да бъде добре дошла в моя живот

Не знам как ще се справя. Вече ми тежи и ми пречи, и ми е гадно. И разбирам, но против волята си не мога да направя нищо. Пробвам да взимам някакви лекарства, в случая билкови капки Стресовитал, но все още съм в началото и не мога да кажа дали действат или не действат.

Онова, което със сигурност мога да твърдя е, че не си заслужава човек да страда и да се изолира, заради глупостите на някой друг. но, някои неща не могат да се контролират…

М.Т. от Плевен

 

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.

Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза – 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com