Изчистих се от алкохолната отрова с капките Хепавитал

Аз дълго време злоупотребявах с алкохола и това увреди здравето ми

прочистване
За да се пречистя от всичко, което ми причини алкохола, аз започнах да взимам капките Хепавитал. Те са за пречистване на черния дроб и жлъчката, а те най-много страдат от алкохола.

Алкохолната отрова буквално беше разяла здравето на черния ми дроб, хем не съм много от хората, които злоупотребяват много с пиенето. Аз много бира пиех. Стигал съм и до два-три литра на ден, особено през лятото.

За да се пречиства, след като отказах алкохола, аз започнах да правя тримесечни прочиствания с капките Хепавитал. Засега съм направил две такива прочиствания и съм много доволен.

Мисля, че недостатък на това, което се случва с мен, е само това, че късно се сетих. Късно се сетих хем да откажа алкохола, хем да правя прочистване на черния дроб. Благодарение на това прочистване сега съм много по-добре. Изследванията ми са нормални, с малки отклонения. Смятам, че в моя случай е това, че все пак започнах да правя нещо за здравето си и не позволих на алкохолната отрова да ме съсипе съвсем.

Препоръчвам на всеки, който иска да се чувства добре, да започне да прави прочистване с капките Хепавитал.

Тодор Тодоров от Пловдив

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.