Хепавитал – добавете няколко капки здраве към своята диета

Не знам дали има жена, която да не е пробвала да отслабне

hepavital
По едно или друго време от живота на жената се случва така, че тя да има проблеми с килограмите. И аз бях от тези жени, но с малко повече късмет. Проблеми с килограмите започнах да имам едва след като родих второто ми дете. Това по някакъв начин се дължи и на добрия метаболизъм, който имам.Но, с годините нещата се променят. Промениха се и моите килограми.

Пробвах разни неща, диети, хапчета – не стана. Затова просто реших да живея здравословно. Реших да наблегна на здравословното хранене и да не мисля за никакви диети. Това е по-добрият вариант, вместо да се измъчвам с разни неработещи диети и фалшиви хапчета. Мисля, че природата ние дала достатъчно и ще е престъпление да не се възползваме.

Така започнах да използвам капките Хепавитал, които са за прочистване черния дроб. освен черния дроб тези капки прочистват и жлъчката, което е още по-добре. В продължение на 6 месеца правех прочистване с капки, хапвах малко, но от всичко, ходех пеша от време на време и успях да сваля 12-те килограма, които толкова дълго не успявах да разкарам от тялото си.

И сега съм не просто по-слаба, но и по-здрава отпреди. Ето това е смисъла от приема на капките Хепавитал, съчетан със здравословно хранене – човек не просто да изглежда, но и да се чувства добре.

Силвия Горанова от София

 

Хепавитал са капки за прочистване на черния дроб и жлъчката. Приемат се два пъти дневно по 40 капки преди хранене. Цената на една доза е 39 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268, www.hepavital.com или на имейл hepavital@gmail.com

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.