EveSlim Лют червен пипер – изгаряне на мазнините

Какво е EveSlim Лют червен пипер? Съгласете се, че днес активното предлагане на продукти за отслабване може да провокира съмнение у всеки загрижен за здравето си потребител

Още едно “вълшебно” 13566982_295298840859399_5289729744837485881_n

средство, или само поредната реклама, или наистина работи?!

Да видим за какво всъщност става дума. EveSlim Лют червен пипер (Cayenne) действително е продукт, с чиято помощ може успешно да се проведе една четириседмична програма за редукция на теглото. Ефектът от приема му е насочен в две посоки: ускоряване на метаболизма и изгаряне на мазнините, и съдействие за контрол върху апетита. Режимът с EveSlim Лют червен пипер намалява риска от затлъстяване и т.н. метаболитен синдром. Това са болестите на новото време – хипертония и диабет. Правилното прилагане на програми за отслабване с EveSlim гарантира поддържане на добро здраве и в напреднала възраст, с по-малка опасност от ефектите на стареенето като атеросклероза и болестите на Алцхаймер и Паркинсон.

Как действа EveSlim Лют червен пипер

eveslim с лют червен пиперОписаните ефекти се дължат на съвършено подбраните и дозирани компоненти. Да споменем на първо място CLA – тип триглицериди, производни на линоловата киселина. В съчетание с определено количество канела този компонент регулира стойностите на кръвната захар, съдейства за изгарянето на мазнини и за натрупване на мускулна маса. На следващо място е хитозанът; процентите хитозан гарантират наличието в продукта на несмилаеми фибри. Тяхната роля е да изтеглят от организма задържаните токсини и шлаки и да не допуснат усвояването на мастни компоненти. На всяка цена трябва да се споменат и съставки като екстрактите от зелено кафе и горчив портокал. Заедно с вече популярните малинови кетони те са част от механизма за ускоряване на метаболизма и интензивно изгаряне на мазнините. Контрол върху усвояването на мазнините упражнява и добавеният хром.

Сложната композиция на EveSlim Лют червен пипер се допълва от гама линоленовата киселина – биоактивна съставка на вечерната иглика. Тя намалява рискът от образуване на кръвни съсиреци и холестеролови плаки по стените на кръвоносните съдове. На практика това е възможност за регулация на липидната обмяна и стойностите на лошия холестерол. това осигурява съхраняване еластичността и проводимостта на съдовете и оттук – предотвратяване на тежки инциденти като инфаркт и инсулт. Нека да добавим и това, че екстрактът от вечерна иглика допринася за добър контрол върху апетита. По този се начин намалява опасността от йо-йо ефект след края на програмата. Механизмът, чрез който се реализира въпросният контрол, е свързан с наличието в екстракта на молекулата P57. Благодарение на нея до ангажирания мозъчен център достига бърз сигнал за приема на храна, след което усещането за насищане е логично и без усилие въпросният прием може да се прекрати.

Специални функции в действието на EveSlim са възложени на лютия Cayenne пипер

В традициите на много народи този или подобни продукти са използвани от векове като средство за загряване, за ускоряване на кръвообращението, за бързо лечение на болки от възпаления и простуди. В EveSlim лютият червен пипер има задача да увеличи и ускори производството на стомашни сокове. От това храносмилателните процеси протичат с по-висока скорост, а усвояването на хранителните компоненти се оптимизира. Постига се по-бързо утоляване на глада с улеснен контрол върху апетита.

Сега вижте как се приема EveSlim Лют червен пипер (Cayenne). През първите седем дни на 4-седмичната програма за отслабване се взема по една капсула от продукта дневно. През следващите три седмици дневната доза се удвоява. Задължително е да се пие много вода, около два – два и половина литра. Диетолозите препоръчват подходяща физическа активност – тя трябва да е съобразена с навиците и възможностите на конкретния потребител. Естествено – приемът на EveSlim с лют червен пипер (Cayenne) предполага балансирано хранене. С няколко думи: продуктът успешно се включва в представата за здравословен живот и съдейства за реализацията й.

Възможно ли е приемът на EveSlim с лют червен пипер (Cayenne) да навреди на здравето? Уви – да, но само ако сме неразумни. Добре е преди да започнем, да се посъветваме с личния си лекар и със специалист по хранене – така ще можем да съставим правилна диета без крайности, и ще избегнем потенциални рискове. Продуктът не е подходящ за бременни, за хора със сърдечна аритмия, преживели сърдечен инфаркт, с хипертония или глаукома, за епилептици. Противопоказано е съчетаването на EveSlim с жълт кантарион, антидепресанти, лекарства за мигрена, триптофан. Паралелният прием с наркотични вещества е опасен.

И така – продуктът EveSlim с лют червен пипер (Cayenne) е пред нас с обещанието да ни направи хора с по-добра визия и по-стабилно здраве. Да обобщим: с помощта на EveSlim изгаряме ненужните мазнини и постигаме баланс на метаболизма, контролираме без усилие апетита, освобождаваме тялото от токсини и намаляваме риска от болести и преждевременно стареене на клетките. Струва си да опитаме!

Ако информацията от страницата ви е била полезна, моля дайте вашето мнение в коментарите.

Поръчайте сега на телефон : 0887 599 268 или от формата по-долу

ЦЕНА: 49.90 лв.

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение

One thought on “EveSlim Лют червен пипер – изгаряне на мазнините

  1. Виолета

    Моля махнете агресивната си реклама .Заради нея не мога да прочета важна за мен здравна статия.

    Reply

Add Comment