Диета за мързеливи – отслабваме с удоволствие

Днес ще поговорим за диета за мързеливите. Ако не сте затлъстяли напълно сега е моментът да преосмислите начина си на живот и маниера на хранене, докато не е късно. Колкото по-рано се захванете с това, по-лесно ще разрешите проблема. Мнозина ги мързи да търсят диети и да изчисляват коя точно им подхожда. Други нямат време да четат за вредата и ползата от любимите им продукти, а други просто не могат да живеят в постоянен режим. Значи трябва веднъж за винаги да определим кои са вредните продукти, които лепят килограми и кои вредни навици трябва да забравим.

Диета за мързеливци
отслабванеАко не промените начина си на живот и хранене навреме, може да пострадате сериозно в бъдеще.
Всички говорят за правилната закуска. Какво е това. Не се отказвайте от закуската, тъй като рискувате да преяждате после през деня. Правилно казват, че пълноценната закуска ще ви помогне да свалите килограми. Какво да ядете? Мнозина твърдят за ползите от яйцата. Защо да не се вслушане. Приемайки яйца сутрин се запасявате с белтъци, а това дава ситост за дълго време. Най-добрата закуска са две яйца и парче зърнен хляб със сладко. Можете да консумирате сутрин Йогурт, от него не се качват килограми.
Парче пълнозърнест хляб с масло също засища глада надълго. Не яжте сутрин банички или кифли, защото после бързо ще огладнеете и организмът ще иска нова порция храна.

Какво е това диета за мързеливи? Това е хроническо отказване от нещо, което ни вреди и замяната му с нещо полезно. Затова си струва да се откажете поне от очевидно вредните неща. Пържено, мазно месо, полуфабрикатите, шоколад, кифли, майонеза, газирано. Точно това разваля фигурата и разболява организма.
Темата за ужасните салами и кренвирши, които се предлагат в момента на пазара е отделно нещо. В тях няма месо. Или има съвсем малко, но какво е качеството и характеристиките му никога няма да разберете. Саламите са направени от най-вредните съставки, консерванти, бои и т.н. Ясно е, че от тях също трябва да се откажете. За цигарите също е асно!

Кои са полезните продукти, за които основно говорят в диетите.

• Обезмаслени млечни продукти
• Вода
• Говеждо месо
• Грейпфрути, банани, круши, ябълки
• Яйца
• Зелена салата
• Семена
• Зехтин
• Риба, приготвена на пара

Всеки ден трябва да се движите, защото движението е живот. За мнозина диета може да бъде дори отказването от телевизора, които превръщат подвижните и стройни жени в дебели и постоянно дъвчещи телезомбита. Не бива да стоите на място, старайте се да ходите пеш и независимо от възраста спортувайте. Повече се разхождайте, плувайте, бягате, движете се с децата, играйте си с кучетоиначе малко подвижният начин на живот ще ви превърне в лоена буца.

Любой свой день надо проводить в движении. Движение – жизнь! Для многих из нас диетой будет являться даже отказ от телевизора, который превращает подвижных и стройных женщин в толстых вечно жующих «телезомби». Ведь правда? Не надо сидеть на месте, стремитесь ходить пешком, обязательно в любом возрасте занимайтесь подходящим для вас спортом. Больше гуляйте, плавайте, бегайте, двигайтесь вместе с детьми, играйте с собакой, что угодно, иначе, малоподвижный образ жизни вас превратит в бесформенное жирное существо.

А ко тази статия ви е била полезна, може би ще ви е интересно да прочете и СМЪКНАХ ВСИЧКО ИЗЛИШНО С КАПКИТЕ ХЕПАВИТАЛ.

Капките Хепавитал са един от най-актуалните продукти на пазара в момента Те са за прочистване на черен дроб и жлъчка и усвояване на мазнините.

Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.