Диабетал ми помогна за понижаване на кръвната захар

Category: Споделено 0 0

Имам познати, които директно се предадоха, когато разбраха, че имат малко по-сериозно заболяване, но не и аз

ДиабеталПреди 12 години разбрах, че имам диабет от тип 2 след като отидох на очен лекар и той ми каза, че не е зле да си пусна едно изследване. Малко се притесних тогава, но отидох, разбра се, че имам диабет, и то не от вчера, ами от много време. Аз работя като строителен техник и честно казано нямам много време да обръщам внимание на здравето си. Каквото и да е било, все съм си казвал, че ще мине и продължавам.
Знам, че диабета не е шега заболяване, въпреки, че изглежда безобиден. Така си мислят повечето хора, че щом се движим, щом сме на крака, значи всичко ни е наред. Не е точно така.

ДиабеталКръвната ми захар стигаше до 12-13, затова си взех билкови капки за понижаване на кръвната захар, вместо да пия хапчета. Капките се казват Диабетал и ги пия от няколко месеца. Спазвам дозата, но имам моменти, в които съм прекъсвал не за друго, а защото съм се чувствал добре. Билките не са толкова агресивни като хапчетата и ако се приемат редовно, могат да гарантират много по-добро въздействие. Аз поне имах възможност да направя сравнение, понеже съм се лекувал и с хапчета, и с билки. И съм доста по-доволен, защото с билките всичко се случва по-плавно. А колкото до капките Диабетал, то те са с идеален състав и много добро въздействие. От както взимам Диабетал кръвната ми захар не надхвъръля 6

Данчо Георгиев от София

 

ДИАБЕТАЛ е билков екстракт, който съдържа уникален набор от билки, чиято единствена цел е да поддържат нормално ниво на кръвна захар във вашия организъм.

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА НА телефон 02 850 21 76 или 0887 599 268

За допълнителна информация и поръчка – diabetal@gmail.com

Цената на едно шишенце ДИАБЕТАЛ е 43 лв, а доставката е БЕЗПЛАТНА!

Related Articles

Add Comment

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.