АЛКОФИТАЛ

Природата е единственото нещо, което може да поправи нашите грешки. Години наред хората са се лекували с билки и са живяли дълго и щастливо.
Представяме ви билковият продукт АЛКОФИТАЛ.

Alkofital_sn

Ще ви запознаем с няколко основни неща за капките АЛКОФИТАЛ, независимо, че в интернет можете да прочетете много за тях.
Капките са създадени в течна форма за по-лесно усвояване от организма. Основната цел на този продукт е да подсили имунната ви система.
При прием на капките АЛКОФИТАЛ и употреба на алкохол се предизвиква гадене, което може да стигне до повръщане. Именно този страничен ефект е в основата повечето хора да наричат АЛКОФИТАЛ – капки против алкохолизъм, независимо, че не това е основното им предназначение

Две уникални билки са използвани в строга пропорция за създаването на АЛКОФИТАЛ – Зелен овес и Шизандра

Описанието на билката зелен овес е изключително разнородно на различните места. Според някои източници тази билка влияе на нервната система, като подпомага преодоляването на нервност, безсъние и дори абстинентни прояви. Според други зеленият овес спомага за по-бързото възстановяване след боледуване, въздействайки като имуностимулатор. В много от сайтовете за билки пише, че зеленият овес помага при преодоляване на зависимости от лекарства, наркотици и алкохол.

Другата билка е от китайската медицина – Шизандра. Неините качества имат по-скоро успокоителен ефект. Билката Шизандра помага при умора, премахва стреса и сънливоста. Това растение расте в Северен Китай и се използва широко в Източната медицина за тонизиране и стимулиране на организма.

Продуктът АЛКОФИТАЛ е регистриран в ОДБХ София град и се предлага в аптечната мрежа. Списък с аптеките, където можете да закупите АЛКОФИТАЛ можете да откриете ТУК

За повече подробности за капките АЛКОФИТАЛ можете да се обадите на нашите телефони
ЗА ИНФОРМАЦИЯ 02 850 21 76 или 0887 599 268

Цената на една опаковка АЛКОФИТАЛ е 64лв, при поръчка на две опаквки плащате 122лв, като спестявате 6лв.
При поръчка на повече от три дози отстъпката е 10% от крайната цена.

Капкита АЛКОФИТАЛ се приемат в зависимост от килограмите. До 90 кг трябва да се приемат два пъти по 30 капки дневно, а за хора над 90 кг дневната доза е 120 капки на два приема по 60

А ето и няколко мнения на хора, които вече са се доверили на капките АЛКОФИТАЛ:

„Ползвах капките Алкофитал и определено се чувствам много по-добре. Боледувам по-малко, вече не съм толкова нервен. А на всичкото отгоре и спрях да пия алкохол, понеже всеки път като си сипех едно малко и ми се гадеше. Доволен съм и ги препоръчвам на всеки. “ Валентин Велинов 34г, гр. Стара Загора

„Започнахме да даваме капките Алкофитал на моя баща заради страничния ефект при употреба на алкохол. Баща ми определено стана по-спокоен и намали пиенето. Не знам каква е предназначението на тези капки, но този страничен ефект при пиене подейства много добре при моя баща. Първо намали алкохола, а напоследък вече съвсем спря пиенето. Доволна съм че ми ги препоръчаха тези капки и аз също ще ги препоръчам горещо на всеки“ Валя Вълчева 39г, София

Напишете своя коментар ако сте ползвали капките АЛКОФИТАЛ.

6 thoughts on “АЛКОФИТАЛ

 1. Валентина Стефанова

  Аз използвах капките Алкофитал да ги давам на моя брат. В интерес на истината след третата доза осезателно намали пиенето и стана по-скопоен и не толкова раздразнителен. Продължавам да му ги давам, а и той самият вече проумява май, че трябва да се пребори с алкохола.
  Доволна съм.

  Reply
 2. Stela

  Аз поръчах две дози Алкофитал преди 4 дни и още ме е страх да ги давам на моя мъж, който има зависимост към алкохола и много лошо пиянство. Сега, от понеделник съм решила да почна и дано поне в началото да мине добре. Иначе за самите капки съм чувала добри отзиви, по препоръка на моя близка ги взех.
  Ако има някой с опит в тайното даване, да пише.

  Reply
 3. Станислава

  Аз съм давала капките Алкофитал на мъжа ми. Лекувах го преди 3 месеца. Изпи 4 дози. Няма нищо страшно и определено си струва. Спря да пие алкохол за за 6 месеца. После започна отново и аз пак му поръчах 3 дози. След това вече не е посягал към чашката. Доволна съм от този продукт.

  Reply
 4. П.Делчева

  Може ли да се свържа с някой,който е вземал капките по скайп?Моля пишете.

  Reply
 5. божидар митев

  Здравейте!Колко опаковки /колко дни/ трябва да се използват за да има необходимия ефект?

  Reply

Add Comment